Hjelpesenter

Kom i gang

Raskeste måte for deg som ny bruker å få tilgang til alle nettkursene våre, er å tegne et abonnement som passer for deg. Gå til siden ‘Priser’ hvor du kan velge mellom tre typer abonnement. 

Når du har valgt riktig abonnement ved å trykke ‘Kjøp nå’, blir du bedt om å registrere deg som ny bruker. Her legger du inn ønsket bruker-ident (e-post adressen din) og passord til den kommende kurskontoen din. Samtidig får du også opp løsning for å registrere din betaling. 

Så fort betalingen er registrert – det tar normalt noen minutter – kan du gå til kurskatalogen og starte opp ønsket kurs. Du er i gang! 

Du vil få tilsendt to e-poster. Den ene er en velkommen-melding der du også får oppgitt bruker-identen og passordet du har valgt. Den andre e-posten er en kvittering for betalingen du har utført.  

Om du ikke kan finne e-postene, så har de kanskje havnet i din søppelpost/junkmail. 

Når du senere skal ta fortsette på kurset ditt eller ta nye nettkurs, går du til kurskontoen din ‘Min side’ for å finne det kurset du allerede er i gang med eller du kan gå til kurskatalogen for å velge et nytt kurs. 

Om du er på smarttelefon så trykker du knappen ‘Min side’ eller på symbolet med horisontale linjer øverst for å åpne menyen med kurskatalogen. 

 

Du kan også registrere deg som ny bruker og vente med å tegne abonnement til senere. Det gjør du her: 

 

Nå kan du logge inn, men du får ikke tilgang til kursene før du har valgt et passende abonnement og betalt.  

Du behøver kun å opprette en brukerkonto én gang.  

Alle nettkurs du gjennomfører, vil bli oppført på denne brukerkontoen. 

For å opprette en brukerkonto så må du: 

1) Skrive inn din e-postadresse. Sjekk at du skriver inn epostadressen din riktig. 

2) Opprette et passord som er minimum 8 tegn og som inneholder minst én stor og én liten bokstav og minimum ett tall. 

3) Huk av for boksene med at du har forstått og akseptert våre bruker- og kjøpsbetingelser og at du aksepterer lagring av data. 

Om du ikke får til å opprette en brukerkonto med din e-postadresse så betyr det at det allerede er en brukerkonto tilknyttet denne e-postadressen. 

Gå da direkte til ‘Min side’ (eller trykk på linken under her) og skriv inn ditt brukernavn og eventuelt passord  

Om du ikke husker hvilket passord du valgte da du opprettet kontoen, så trykk på lenken hvor det står “Har du glemt passordet ditt?” under “Min side” knappen.  

Nå behøver du kun å fylle inn din e-postadresse og trykke på knappen hvor det står “Send instrukser for å tilbakestille passordet” og så vil du få en e-post som forklarer hvordan du lager et nytt passord.  

Hvis du alt har opprettet en konto så må du logge deg på denne kontoen neste gang du skal se ditt kurs eller legge til et nytt kurs. Trykk da på “Min side” knappen øverst på siden  

Hvis du ikke får til å logge deg på kontoen din på “Min side” siden, så er det sannsynligvis en av to ting som er galt:  

Du taster inn feil passord: 

Om du har glemt ditt passord, så trykk på “Har du glemt passordet ditt?” under “Min side” knappen. 

Skriv så inn e-postadressen din og klikk på “Send instrukser for å tilbakestille passordet”. Da vil du motta en e-post med en lenke hvor du kan lage et nytt passord til brukerkontoen din. 

Om du trykker på “Send instrukser for å tilbakestille passordet” og får følgende feilmelding “En feil gjorde at brukerkonto ikke kunne lagres: E-post ikke funnet” så har du ikke opprettet en brukerkonto med den e-postadressen du har tastet inn. Sjekk at du har stavet e-postadressen du har skrevet inn riktig eller se det neste punktet herunder: 

Du har ikke opprettet en konto med denne e-postadressen. 

Feilen er da enten: 

1) Du opprettet brukerkontoen din med en annen e-postadresse, prøv eventuelt med en alternativ e-postadresse; eller 

2) Du stavet e-postadressen din feil da du opprettet din brukerkonto. I så fall må du opprette en ny konto med riktig stavet e-postadresse.  

Fakturering

I henhold til våre brukerbetingelser har du rett til å få ditt kjøp av abonnement refundert opp til 14 dager etter du gjennomførte kjøpet.  

Vi ønsker at alle våre kunder skal være fornøyde med nettkurset de har kjøpt.  

Er du ikke fornøyd så vil vi meget gjerne høre fra deg.  

Skriv til oss på akademi@medbroen.no om du ønsker å benytte deg av din angrerett og fortell oss gjerne årsaken slik at vi kan forbedre oss. 

Teknisk

1) Sjekk nettverket du er på. Om du er på Wifi så sjekk at denne fungerer som normalt. 
 

2) Prøv en annen nettleser / browser. Vi anbefaler Google Chrome. 
 

3) Tøm din nettlesers cache. Hvordan du gjør dette kan du søke deg frem til på den aktuelle nettleseren. 

Kontakt oss

Behøver du mer hjelp?

Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg så raskt som mulig!