Humler

149,00 NOK

Kjøp dette kurset og kom i gang!

249,00 NOK mnd

Få tilgang til alle våre kurs med en gang!

 

Utforsk mer!

Humla

Visste du at humla har airbag foran og innebygd radiator? Eller at humledronningene ligger lenger i hi enn bjørnen? Eller at humlene må lære seg veien hjem til bolet og at de nesten kan bære med seg sin egen vekt med pollen. Humlene er noen av de mest fantastiske insekter som finnes – og som viktige pollinatorer er vi mennesker veldig avhengig av dem 

Her får du vite mer om hvorfor humla har spredd seg til verdensdeler der den ikke hører hjemme, og hvorfor humlebestanden har gått drastisk ned. Du får vite om typiske blindpassasjerer og hva du selv kan gjøre for å øke humlebestanden. 

 

Hva du lærer:

  • Utvikling av humla og dens slektninger og utbredelse 
  • Humlas anatomi og den utrolige måten humla fungerer på 
  • Om en lang rekke trusler og hva du kan gjøre for å redde humla fra noen av dem. 
 
 

Om kurset:

Kurset har komprimert nyttig og unik kunnskap om kursemnet. Dette gjør det raskt og enkelt for deg å lære det du trenger – når og hvordan du ønsker. Du kan velge mellom å ta kurset som tekst med flotte bilder og med tale til, eller du kan sette på deg øretelefoner og høre kurset som lydbok.
Ønsker du å gi et hyggelig nettkurs som gave til noen, så kan du gjøre det.

Du får kursdiplom hvis du fullfører videokurset og i tillegg knekker en quiz!

Våre mest populære kurs

Samenes nasjonaldag – lassokasting, gaahkoe og blodpannekaker

Bli med Elaine Asp og hennes datter, Kristina, når de forteller om hvorfor den samiska nationaldagen feires. De viser også hvordan de bruker lasso - det er opp til deg selv å øve. 

Bygging av hønsehus

Det er mye glede med høns, og gleden stiger når du vet at hønsene har det bra. Hønsehuset er en viktig rammefaktor for trivselen både for hønsene og deg selv. Et hønsehus i hagen gir mye bærekraft og selvberging på få kvadratmeter.

Vi lager humlekasser

Her lærer du hvordan du bygger ulike typer humlekasser, hvordan du fòrer dem med bolmaterialer og hvor du best plasserer kassene.

Fra tre til ved

Kurset omhandler hvordan du alltid kan finne tørr ved i skogen selv om det har høljet ned ukesvis i strekk – og det på en skånsom måte for naturen.